Hemony Ensemble

CD's bestellen

KERSTMOTETTEN VOOR ONS’ LIEVE HEER OP SOLDER

De remake van de CD met het kerstprogramma is in 2010 uitgekomen! Het betreft een herziene versie van de CD die in 2005 onder dezelfde naam is verschenen. Op deze CD staan negen motetten uit de bundel ‘Cantiones sacrae’ van Jan Pzn. Sweelinck en drie beeldmotetten. Max van Egmond leest het kerstverhaal voor uit de Moerentorfbijbel (1599).

€ 20,00
Bestel item(s) à € 20,00

DAAR WORDT AAN DE DEUR GEKLOPT

In november 2008 verscheen een dubbel-CD met muziek uit de middeleeuwen en de renaissance voor Sint Nicolaas en met een knipoog naar enkele moderne Sinterklaasliedjes. Er zijn nog slechts enkele exemplaren voorradig. Deze 2-CD kan besteld worden voor de speciale prijs van € 15,00 excl. verzendkosten.

€ 15,00
Bestel item(s) à € 15,00

MADRIGALI A SEI VOCI

In 2003 bracht het Hemony Ensemble een CD uit met de zesstemmige madrigalen van Joannes Tollius. Deze CD wordt nu als welkomstgeschenk aangeboden aan nieuwe donateurs (zie aldaar). Voor overige belangstellenden is deze CD te koop voor € 15,00 excl. verzendkosten.

€ 15,00
Bestel item(s) à € 15,00

HUIS BERGH

In 2002 werkte het Hemony Ensemble mee aan de CD-rom Medieval Manuscripts from the Art Collection of Castle Huis Bergh The Netherlands, met beeldmateriaal uit de kunstcollectie van ’Huis Bergh’, het oudste kasteel van Nederland, in ’s-Heerenberg. Op deze CD-rom klinken ter illustratie van het beeldmateriaal o.a. enkele liederen van Claudin de Sermisy naar een uitgave van Attaingnant, uitgevoerd door het Hemony Ensemble. Daarnaast staan er composities op van Obrecht en Le Roy, uitgevoerd door Paula Bär-Giese, Hans Meijer en Margreet Prinsen. Deze CD-rom is bij het Hemony Ensemble te verkrijgen voor € 25,00 excl. verzendkosten (de winkelprijs ligt rond € 44,00). Er zijn nog slechts enkele exemplaren beschikbaar.

€ 25,00
Uitverkocht

PRATUM MUSICUM

In 1999 bracht het Hemony Ensemble een CD uit die gewijd is aan de bundel ’Pratum Musicum’ (Antwerpen, Phalèse 1584). Naast Franse chansons en Italiaanse madrigalen klinkt er op deze CD ook een aantal Nederlandse liederen met grappige en lichtzinnige teksten.

€ 20,00
Uitverkocht

INRUILACTIE KERSTMOTETTEN

INRUILACTIE : Heeft u de oude versie van de CD KERSTMOTETTEN VOOR ONS’ LIEVE HEER OP SOLDER, dan kunt u die gratis inruilen voor de nieuwe versie. Stuurt u de oude CD aan ons op en wij sturen u de nieuwe CD toe.
Stuur de oude CD naar Stichting Hemony, Billitonstraat 20, 3818 CN Amersfoort. Zorgt u er a.u.b. voor dat uw adresgegevens duidelijk zijn.

€ 0,00
Uitverkocht